Kørsel - Fribussen

Erhvervs- og Teknikudvalget har besluttet, at Stillinge området skal serviceres af en gratis borgerbus - kaldet Fribussen.

Det er gratis at køre med Fribussen, så der vil ikke blive udskrevet buskort til de børn der kan benytte Fribussen. Du kan læse mere på Slagelse Kommunes hjemmeside.

Såfremt dit barn ikke kan benytte Fribussen, har du mulighed for at søge en særlig kørselsordning.

Du kan kontakte Stillinge Skole for at høre mere og evt. ansøge om den særlige kørselsordning.

Busrute 432 vil fortsat køre.

Hvis dit barn kan bruge rute 432 og skal stå på/af udenfor Slagelse Station og ikke kan bruge Fribussens ruter og opsamlingssteder efter sommerferien- har du mulighed for at søge om et skolekort til dit barn gennem Stillinge Skole.

Siden er sidst opdateret 26. januar 2021