Indskrivning

Klar til skole.

Her på siden findes der link i de blå bokse i højre side til at indskrive Deres barn i skole og sfo.

Indskrivning sker via Slagelse Kommunes hjemmeside, hvor der skrives under på indskrivningen med NemID.

Indskrivning for skole året 2019/2020 er i fuld gang.

(Der lukkes for indskrivning D. 16 december 2018, hvis Dit/Jeres barn skal starte i skole multimo august 2019)

*Ønsker om forflyttelse/tilknytning skolen, henvises der til at tage direkte kontakt til skolen.

Hvis Deres barn er optaget på privatskole, bedes I også indskrive med NemID, så kommunen er klar over hvor jeres barn skal starte i skole.

Ønskes barnet indmeldt i SFO/ fritidshjem, skal dette også gøres med NemID via digital pladsanvisning.

Der kan læses indskrivning til skole m.v. via Slagelse kommunens hjemmeside.

Har man ikke rådighed over en computer eller brug for hjælp, kan man henvende sig i Borgerservice, hvor der er computere og hjælp til rådighed.

Siden er sidst opdateret 3. december 2018